Wie zijn wij

Wie zijn wij

Onze klanten

Werken bij

Blogs

Deskundig in arbeid

Wij zijn een onafhankelijke specialist op het gebied van arbeidsdeskundige dienstverlening. Onze gekwalificeerde arbeidsdeskundigen zijn landelijk actief en regionaal betrokken. Klanten zetten ons onder andere in voor het arbeidsdeskundig onderzoek, het arbeidsdeskundig 1e spoor traject, de 13e week-check, loonwaardebepaling en bij vragen rondom complexe verzuimvraagstukken.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden, werken wij uitsluitend met gekwalificeerde arbeidsdeskundigen, korte doorlooptijden en verlenen wij intensieve nazorg. Wij weten de vinger op de zere plek te leggen en helpen waar het kan om zowel werkgever als werknemer te ondersteunen bij ieder traject.

offerte aanvragen?
Wie zijn wij

Landelijk actief, regionaal betrokken

Onze arbeidsdeskundigen zijn actief in heel Nederland en vaak gekoppeld aan een regio. Zo weten wij in te spelen op landelijke én regionale vraagstukken.

Nieuwe naam, veel ervaring

Ardeon is een nieuwe naam in de markt, maar wij voeren al ruim 10 jaar arbeidsdeskundige dienstverlening uit. Hierdoor zijn onze gekwalificeerde arbeidsdeskundigen zeer ervaren binnen het vakgebied. Op 1 april 2021 zijn wij gestart als Ardeon B.V. en werken wij intensief samen met onze zusterbedrijven Schakel Verzuimmanagement en Welke.

Schakel Verzuimmanagement B.V.

Wat de situatie binnen jouw organisatie ook is: elk werknemersdossier of vraagstuk is uniek en vraagt om een specifieke, gedegen aanpak. Schakel is specialist op het gebied van verzuim, re-integratie en arbeidsmobiliteit en zorgen ervoor dat medewerkers duurzamer inzetbaar zijn én blijven.

Schakel heeft veel ervaring opgedaan met zowel het begeleiden van arbeidsongeschikten naar ander werk als verzuimmanagement. De aanpak van Schakel kenmerkt zich een door een no-nonsense mentaliteit, proactieve instelling en persoonlijke benadering. Er wordt altijd gewerkt met een vast contactpersoon.

De passie voor het vak en opgedane kennis en ervaring bij grote en kleinere Nederlandse werkgevers hebben geleid tot het starten van Schakel Verzuimmanagement.

Website Schakel

Welke Professionals B.V.

Ardeon is tevens een zusterbedrijf van Welke. Welke is een gecertificeerd specialist in re-integratie en arbeidsmobiliteit. Klanten zetten Welke onder andere in voor 2e- en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanadvies. Het is de missie van Welke om kandidaten in Nederland aan duurzaam werk te helpen en klanten te ontzorgen bij werkgeversvraagstukken rondom ziekte of bij afscheid van een werknemer.

Website Welke

Bekijk ook onze bedrijfsvideo:

Wil je meer weten over onze dienstverlening?

Maak vandaag nog een afspraak of bel voor meer informatie: 085 013 13 15.